logo transparant

decoreren vis-afdeling
Plus Wilma & Jos Arts

button exit
button left
visafdeling in the picture, vitrine en wandbekleding met afbeeldingen op zelfklevende folie visafdeling doorlopende golven met boten, vissen en meeuwen, decoreren met zelfklevende folie winkelaankleding d.m.v. afbeeldingen op zelfklevende folie, decoratie beplakken koelvitrines op de visafdeling van Plus supermarkt, fullcolor decor extra aandacht voor de visafdeling plus Wilma & Jos Arts Landgraaf
button right

De beste ontwerpen ontstaan als je de vrijheid van je klant krijgt om te handelen naar eigen inzicht.

Uiteraard ligt aan elke opdracht een briefing vooraf, waarin het te bereiken doel ter sprake komt. Soms moet je even door vragen om een goed beeld van de wensen te krijgen, maar alleen zo krijg je de informatie die je nodig hebt om tot een goed product te komen.

Zo gaat het ook bij de opdrachten van Jos Arts, van Plus Wilma & Jos Arts te Landgraaf, waren het niet dat we, na 10 jaar zaken doen, genoeg hebben aan een half woord.

Het is de basis van wederzijds vertrouwen, waardoor je vrijheid krijgt alles te geven wat in je zit.

Dit keer mochten wij de visafdeling aankleden, in de trant van de zuivelvitrines die we al bij verschillende plus supermarkten mochten decoreren. We hebben bewust gekozen deze stijl te handhaven, om toch een eenheid in de aankleding binnen de zaak te behouden.

De stijl is kinderlijk-naïef, gecombineerd met realistische foto's van vissersboten, meeuwen en springende vissen.

Een leuke noot is dat de golvende lijnen van het water doorlopen over de losstaande vitrines en zuil.
Dit maakt het grappig zonder de aandacht van de producten af te leiden.

De keuze voor vis of vlees is nu wel heel makkelijk!