logo transparant

Geweun Lekkerrr!
Plus Wilma & Jos Arts Landgraaf

button exit
button left
Oma-brood volgens recept van Hein Haan, gebakken door Bakkerij Weijers is een product in de Geweun Lekkerrr! reclame actie campagne Oerbal, gehaktbal in het Limbourgois assortiment van Keulen Nuth is een product in de Geweun Lekkerrr! promotie campagne diverse productborden op de vleesafdeling van Plus Arts in Landgraaf van de reclame campagne Geweun Lekkerrr! diverse reclameborden op de vleeswarenafdeling van Plus Arts in Landgraaf van de reclame campagne Geweun Lekkerrr! Streekwijn van Limburgse heuvels van Landgoed Overst Voerendaal in de productpromotie actie Geweun Lekkerrr! bij Plus Arts in Landgraaf reclamebord en koelvitrine aankleding voor Boerenzuivel van zuivelboerderij Dortants in Waubach binnen de reclame campagne Geweun Lekkerrr! Kant&Klaar producten uit eigen keuken van Plus Arts in Landgraaf binnen de productpromotie actie Geweun Lekkerrr! reclamebord Boerenijs van zuivelboerderij Dortants in Waubach binnen de reclame promotie Geweun Lekkerrr! Meimar sladressing naar ambachtelijk recept uit Voerendaal binnen de productpromotie actie Geweun Lekkerrr! bij Plus Arts in Landgraaf ambachtelijk bereide vleeswaren in het Limbourgois assortiment van Keulen Nuth is een product in de Geweun Lekkerrr! promotie campagne vrije uitloop eieren van boerderijwinkel Leo Pennartz is een product in de Geweun Lekkerrr! reclame actie campagne bij Plus Arts in Landgraaf ambachtelijk gebakken linzenstukjes door Bakkerij Weijers is een product in de Geweun Lekkerrr! reclame actie campagne bij Plus Arts in Landgraaf Duitse schnitt Brötchen van Leo Konditorei in de productpromotie actie Geweun Lekkerrr! bij Plus Arts in Landgraaf Limburgse boterhamworst van Bleijlevens is een product in de Geweun Lekkerrr! promotie campagne van Plus Arts in Landgraaf Ambachtelijke Koude Schotel van Bleijlevens is een product in de Geweun Lekkerrr! reclame actie campagne bij Plus Wilma & Jos Arts in Landgraaf
button right

Bij het opzetten van een reclame campagne komt buiten het ontwerpen van de borden ook productfotografie om de hoek kijken. En dat lijkt eenvoudiger dan het is.

Begin Oktober 2020 kwam van Jos Arts van Plus Wilma & Jos Arts uit Landgraaf de vraag, productborden te maken voor een reeds bij verschillende Plus supers lopende promotie: Geweun Lekkerrr! Onder deze naam promoten ze de verkoop van regionaal geproduceerde producten in hun winkels.

Het zijn streekproducten die veelal van oude familiebedrijven komen, welke de ouderwetse smaak en kwaliteit nog hoog in het vaandel hebben staan. Locale bedrijven die nog echt ambachtelijk werk leveren.

De korte transportafstand zorgt buiten voor een gunstige invloed op het milieu ook voor een extra versheidsgarantie.

Dit konden we uit eerste hand zelf ervaren, omdat ons omwille van de fotografie, producten ter beschikking werden gesteld.

Hoewel we al jaren ervaring hadden met fotografie en beschikken over o.a. een Canon 7d met de nodige lenzen, hebben we speciaal voor deze opdracht een studio uitrusting aangeschaft. Softbox lampen, spots, een achterwand enz. enz.

Nu wisten we ook wel dat een foto maken niet maar een knopje drukken is, maar uitstallen / etaleren en belichten nam toch meer tijd in beslag dan we vooraf gedacht hadden. Gelukkig waren er ook verschillende bedrijven die zelf kwalitatief goede productfoto's konden aanleveren. Hiervoor als nog onze dank.

Al met al toch weer een hele leuke opdracht, waarvoor we weer veel complimentjes mochten oogsten.