logo transparant

Cultuurhuis Landgraaf

button exit
button left
Cultuurhuis Landgraaf, lichtreclame, indirect verlichte doosletters, vlaggen, vlaggenmasten, uithouders.jpg Cultuurhuis Landgraaf, lichtbak, aluminium, doosletters, opgedikte, belettering, losse letters Cultuurhuis Landgraaf, gevelreclame, gevelletters, pandbelettering, muurlogo, vlaggen met uithouder, kantelbare vlaggenmasten Cultuurhuis Landgraaf, led-verlichting, gevelbelettering, verlichte, letters, nachtwaarde, lichtsensor, freesletters, profiel 01P, profiel 3, profiel4, profiel5.jpg Cultuurhuis Landgraaf, zandstraal effect folie, raambelettering, uitgespaarde belettering, diapositief, ruitfolie, blinderen, inkijkbescherming
button right

De belettering van het Cultuurhuis in Landgraaf mag je met recht een project noemen.

In het voor traject mochten we het logo ontwerpen. Daarbij was de toepasbaarheid een primaire eis. Hij moest zijn dienst doen op de site en in het drukwerk, maar ook op vlaggen en als pandbelettering.

Omdat veel optredens in de avond worden gepland, was het logisch om deze laatste verlicht uitgevoeren en wel met indirecte led verlichting en voorzien van schemerschakelaar.

Verder werd ons gevraagd of we een oplossing konden bedenken voor de oude koperen kansel. Dit spreekgestoelte had een zeer bijzonder karakter en men wilde hem graag inpassen in het hier en nu. Op onze pagina bijzonderheden vindt u hierover een artikel.

Natuurlijk moest er ook een bewegwijzering komen. Het dirigentenbordes mocht opgeknapt, sponsoren wilden ergens hun logo kwijt en er mocht nog een raam worden geblindeerd. Over onze site verdeeld, vindt U veel van deze producten terug.

En zodra de foto’s beschikbaar zijn, sponsort SignTeam nog een fotocollage ter aankleding van de oefenruimte.

Het in 1 hand mogen houden van zo'n totaal project bevorderd de eenheid en de herkenbaarheid en daar gaat het uiteindelijk toch om.

Maar het is natuurlijk ook een opsteker voor ons, om te realiseren wat je ook heb mogen bedenken/ontwerpen.