logo transparant

Vlaggen & vlaggenmasten

button exit
button left
Bloemen Parket, vlaggenmasten Cultuurhuis Landgraaf, gevelreclame, gevelletters, pandbelettering, muurlogo, vlaggen met uithouder, kantelbare vlaggenmasten geslaagd vlag Success studiebegeleiding
button right

Je prijst je bedrijf de hemel in
en boort 'm niet de grond in!

Een vlag is een reclameproduct met een uiterst specifieke karakter.

Ze geven een feestelijk tintje aan je pand en beinvloed dus in positieve zin hoe men tegen jou bedrijf aankijkt.

99% van de bedrijfsvlaggen zijn tegewoordig bannervlaggen. Een haaks op de mast, vrij draaiende stang, zorgt ervoor dat de vlag zelfs bij windstilte nog leesbaar hangt.

Door het wapperen in de wind, laat de leesbaarheid nog al eens te wensen over, maar juist die beweging zorgt ook voor een hoge attentiewaarde.

Gemiddeld worden een vlag in Nederland 4x per jaar uitgewisseld. Afhankelijk van de locatie slaat de brute wind ze stuk, waardoor ze een stuk minder feestelijk uitzien.

Masten zijn er in verschillende formaten, kleuren, uitvoeringen en materialen. En ook vlaggen kunnen we in diverse stoffen en formaten leveren.
Er is voor nagenoeg elke situatie wel een adequate oplossing, laat u vrijblijvend adviseren.

Een 2-tal vragen worden ons steeds gesteld als het om vlaggen gaat:

Moet de mast links of rechts naast de vlag staan?

Nu, een vlag is aan een kant leesbaar en aan de andere kant in spiegelbeeld. De windrichting bepaald waar de vlag komt te staan, links of rechts. Wil je dat die grotendeels leesbaar is, moet je bepalen uit welke richting de wind het meeste komt.

In Nederland is dat het Zuid-Westen.


Wordt een vlag van onder naar boven of juist andersom gelezen?

Het fenomeen om teksten vertikaal te plaatsen komt het meeste op de rug van boeken voor. Als je die belijkt zie je dat dit hier op beide manieren voorkomt. Er is geen vaste regel voor.


Maar de titel van deze alinia verraad hoe wij er over denken.